Club Sant Jordi a Peu > Inici

Descobreix el Club Sant Jordi a peu...
...i veuràs que caminant també tenim cura
de la teva salut.

Què és el Club Sant Jordi a peu?

Mitjançant el servei d’Osteopatia de Clínica Sant Jordi es pretén impulsar l’hàbit de caminar en totes les seves formes i nivells per promoure la salut mitjançant l’esport. Combinar l’esport compartint moments de salut en plena natura o en llocs d’interès per a coneixe’ls a peu... aquesta és la nostra tasca.

Qui pot estar interessat en el club?

Qualsevol persona que tingui ganes de caminar, independentment del nivell i de la seva edat, pot pertànyer al Club Sant Jordi a peu.

Qualsevol persona que li agradi la natura, que vulgui conèixer altres indrets o que, mitjançant l’esport, vulgui fer salut i conèixer gent.

Activitats

  • Senderisme
  • Trekking
  • Trobades
  • Excursions
  • Sortides

Com em puc fer soci?

Club Sant Jordi

Per noves altes:
Es fa un ingrés al número de compte del Club, en un únic pagament anual.
Amb el comprovant de l'ingrés, aportar les següents dades personals a la recepció de la clínica:

Nom i Cognoms
E-mail
Telèfon mòbil (important per el dia de l'excursió)
DNI

Un cop fet aquest tràmit, se li donarà un carnet acreditatiu del club amb el seu número de soci.

Per renovació de subscripció
La renovació es fa en un únic pagament anual abans de la primera excursió al compte del Club Sant Jordi a Peu.

Important: en "concepte" posar el número de soci i el nom i cognoms.

El preu per la renovació o alta al club és de 17€
Banc Catalunya Caixa
Nº Compte: ES36-2013-0080-1402-0136-5168

Això dona dret a participar en la excursió, amb reserva de plaça a l'autobús aquest mateix dia, prèvia confirmació d'assistència abans del dia de la sortida.

Per a més informació:
santjordiapeu@clinicasantjordi.com
o al tel.: 935 047 100 (Srta. Pepi Alós)

Notícies

Nova web de CSJ a Peu

Neix una nova web, creada, dissenyada i pensada per persones que els agradi la natura i passejar mentre es cuida el cos i la ment. El Club Sant Jordi a Peu va néixer fa dos any com un element integrador entre Clínica Sant Jordi i els usuaris de la clínica establint un enllaç entre prevenció a la salut i oci. Des del primer moment Clínica Sant Jordi va tenir molt clar que havia de retornar tota la confiança que els usuaris havien dipositat en la seva institució i en una tasca tant sensible com es tenir cura de la seva salut; per això Clínica Sant Jordi retorna aquesta confiança donant prevenció i oci als seus usuaris. I només amb un petita quota anual es pot gaudir de 3-4 sortides a l'any on hi participa de forma voluntària personal de la Clínica Sant Jordi, perquè tot funcioni de forma correcte, que estima i molt la natura i vol compartir aquesta passió. Les excursions del Club Sant Jordi a Peu estan planificada per el magnífic equip d'Osteopatia de Clínica Sant Jordi, amb diferents nivells, perquè tota la família poguí gaudir d'una ruta pensada per les seves capacitats físiques, a més l'autocar per el lloc d'arribada/sortida de l'excursió el posa el Club Sant Jordi a Peu que ja entra dintre de la quota anual. APUNTAT I EMPORTAT TOTALMENT GRATIS LA SAMARRETA DEL CLUB AMB EL COR MÉS SA!!!


Club Sant Jordi